BEZ website op mobiele apparaten

Gewijzigd op Sun, 25 Jun 2023 om 11:19 PM

De BEZ website is geschikt gemaakt voor alle mobiele apparaten als bijvoorbeeld uw tablet of telefoon. Als u de BEZ website op uw telefoon bekijkt, dan laat uw telefoon meestal niet het volledige beeld zien als op een computerbeeldscherm, maar ziet u de mobiele versie van de website.

Om toch alle informatie op uw telefoon of tablet te kunnen laten zien en lezen zijn hiervoor speciale menu buttons ontwikkeld die u op de BEZ website ziet, als u die op uw telefoon of tablet bekijkt.

1.  De Hamburger

Als u met uw vinger op deze gele menu button hierboven tikt (ook wel hamburger genoemd) komt u bij nog veel meer BEZ informatie als, tips, archief publicaties, zoeken op labels, uw opmerkingen, tweets over erfpacht, etc.

Door rechtsboven op de gele X te tikken, keert u weer terug naar het beginscherm van de website.

2. De Verticale stippen

Als u de BEZ website op uw telefoon of tablet bekijkt, ziet u ook aan het einde rechts van het website menu eindigen met drie gele verticale punten. Deze drie verticale punten vormen één knop om naar het vervolg menu van nog andere pagina's te gaan. Tikt hier dus gerust op met uw vinger om de rest van het menu te zien en een keuze te maken.

Hieronder ziet u een afbeelding van de BEZ website met beide knoppen.
Om het op uw telefoon of tablet uit te proberen kunt op onderstaande afbeelding klikken om naar de BEZ website te gaan.

U kunt op onderstaande link klikken om nu naar de BEZ website te gaan:

https://erfpachtzaanstad.blogspot.com/